Wat kun je hier (niet) verwachten

Door Darkasantion op vrijdag 5 oktober 2012 10:45 - Reacties (5)
Categorie: -, Views: 5.075

Ook ik ben dan maar eens aan een tweak-blog begonnen, puur om te kijken of het ook iets voor mij is en of er interesse is voor al het (on)interessante wat ik heb te melden.

Mocht er iets totaal niet leuk of goed zijn, graag laten horen, leer ik er ook weer wat van en bespaar ik mezelf en andere ergernissen en moeite.


Aanstaand weekeinde heb ik gelukkig toegang tot Firstlook 2012 met VIP-kaarten die mijn broertje heeft gewonnen, dus ik zal zeker de kans aangrijpen om daar grondig rond te kijken een ‘Firstlook” te hebben van alle nieuwe spelletjes, hardware en andere meuk die ze er aanbieden. Ook zijn er verschillende competities waar ik eens aan mee wil doen, misschien samen met mijn broertje en dan kijken wie wint.

Stands die ik zeker wil bezoeken zijn de volgende:

2K: Kijken naar Borderlands 2 en andere leuke spullen die ze hebben, en kijken of er nog wat leuks hebben van Borderlands 2 voor thuis.

ASUS: Schijnt wat leuke demo’s te hebben welke ik wil zien, maar wil ook eens kijken wat ze voor leuke hardware tentoonstellen, zeker qua VGA’s en moederborden.

EA: Wil eens kijken of de nieuwe Need for Speed een beetje leuk is om te spelen, na de tegenvaller van NFS: The Run.

Logitech: Eens kijken naar een race-stuur en uitproberen of het veel scheelt met het budgetmodel welke ik nu heb. Weet ik misschien ook alvast iets voor onder de kerstboom….

MSI: Ook hier weer even kwijlen bij nieuwe hardware en eens kijken of ik wat leuks mee kan nemen. Liefste uiteraard een HD7970 Lightning, maar denk niet dat ik die eruit kan kletsen :+ .

Ubisoft: Hier ga ik samen met mijn broertje kijken naar de nieuwe Assasins Creed, eens kijken of we ermee kunnen spelen, hoe het speelt en eruit ziet en of er ook hier wat leuke goodies zijn voor thuis.

Wargaming.net: De makers van World of Tanks en World of Warplanes, beide spelletjes welke ik nu semi-actief spel. Uiteraard altijd leuk om eens te kijken wat voor tank(s) ze meenemen voor hun stand, maar ook om te kijken wat hun toekomstvisie is met WoP welke ik wel wat tegen vindt vallen in de Beta, maar ook WoT, welke nu net de 8.0 update heeft gehad en welke al een tijdje loopt. En uiteraard kijken wat ik in de goodiebag vindt welke je dan schijnbaar kunt krijgen als speler. (Zou ik dan een dubbele bag krijgen voor WoT en WoP :+ ? )

Verder wil ook F1 2012 uitproberen en kijken of ik dit jaar wel vriendjes kan worden met de besturing, of dat het nog steeds niks voor mij is.

En uiteraard zal ik ook de boothbabes bewonderen en kijken of er eentje mee wil in de goodiebag…
(En dan nog een goede smoes verzinnen voor thuis, iemand suggesties ;) ?)

Dat betreffende Firstlook 2012, zal na de beurs wel een verslag schrijven hoe het was.


Verder ben ik nu de volgende spelletjes aan het spelen:
Borderlands 2: Erg leuk en verslavend spelletje, ben op dit moment level 15 en totaal geen idee hoe ver ik ben qua verhaal. Net zoals deel 1 is het weer lachen geblazen met de meest absurde verhalen en opdrachten en massa’s tegenstanders die je maar niet vaak genoeg tegen kunt komen. Vermaakt me prima met de Gunzerker, helemaal als in zijn action skill, dan is het schieten op alles dat beweegt en een kick geeft en erna ga je eens kijken of er nog iets overeen staat en leeft. Ook leuk trucje is de granaatmode welke ik gisteren heb gekregen. Deze ontplooft eerst en gooit er dan nog eens 10 uit. Dus hoe zorg je dan dat tegenstanders zeker weten een granaat en/of kogel knuffelen? Gewoon de horde tegenstanders waker maken door 1 af te maken met een raket, erna alles op een hoop verzamelen, Gunzerken en granaten gooien. Geheid dat erna niks (levends) overeind staat. Is dan alleen wel lastig loot(en ledematen) bij elkaar zoeken…

World of Warcraft: Ben even begonnen, maar eigenlijk niet echt veel zin om te spelen/levelen, dus af en toe doe ik wat Pet Battles en dan is voor mij de lol ook weer eraf. Misschien toch nog eens levelen naar 90 en dan kijken wat ik ervan vindt, maar op dit moment heb ik leukere spelletjes te doen.

World of Tanks: Na de 8.0 update maar weer eens opgepakt en eigenlijk jammer dat ik het zo weinig speel, is namelijk best een leuk spelletje. Ik heb onder andere een IS tank waarmee ik vaak leuke potjes kan spelen en vindt het wel een fijne tank. Verder heb ik nog een Hetzer waarmee ik geregeld dood, verderf en irritatie zaai bij de tegenpartij, omdat elke kogel uit die 10,5cm loop best wel au doen en ik nauwelijks te zien ben. Ook spel ik soms nog met de KV-3, hoewel ik die maar wat traag vindt en de Tier 4 German Light, maar mijn andere veel gespeelde tank is de Leichtetraktor, ook wel bekend als Loltraktor. Deze tank heeft een 100% crew(heel lang voor gewerkt) alle upgrades, ventilatie, camoflage net en kleuren en 100 octaan bezine, waardoor de tank over de map vliegt, en vaak voor veel irritatie zorgt bij de tegenstanders :P . Kunnen me dan niet zien, maar voelen de kogels dan wel aankomen…

World of Warplanes: Dit is een gesloten Beta waar ik voor ben uitgenodigd en welke ik nu ook actief spel. Het spel is nog wel duidelijk in een Beta fase, hoewel de client vrij stabiel draait, zijn er grafisch nog genoeg glitches en foutjes te zien. Verder is het spel wat saai en eentonig. Daar waar WoT nog flink wat variatie biedt met verschillende tanks/mappen en scenario’s, is WoP een heel stuk simpeler. Je mist namelijk het “tactische” gedeelte van WoT, dus beetje in de achterhoede blijven met je tank, of bijvoorbeel achter een dorpje wachten op de 1e tegenstander die niets vermoeden door de straat rolt. Bij WoP is het eigenlijk heel simpel op elkaar afvliegen en dan maar schieten. Bijna geen mogelijkheid tot tactiek of strategie, ook niet als bommenwerper. Dit is simpel gezegd, ontwijk de tegenstander, ga zo hoog mogelijk vliegen(vaak genoeg zit ik 2Km of hoger boven de grond bommen te gooien) en zodra je erboven hangt, gooien maar! Gegarandeerde punten! Ik hoop dat dit in de volgende patches nog komt, want het wordt nu wel een beetje grinden om verder te komen, terwijl er geen echte “uitdaging” is naar mijn gevoel.

Dit was dan mijn eerste poging tot een blog, ik hoop dat hij een beetje goed was en mocht er iets aan ontbreken of zo graag even melden, zoals gezegd wil ik het ook leren en uiteindelijk leuke en fijn leesbare blogs afleveren!

Volgende: Firstlook 2012: Impressies 10-'12 Firstlook 2012: Impressies

Reacties


Door Tweakers user AMD1800, vrijdag 5 oktober 2012 10:51

Nou, veel plezier bij Firstlook dan!

Ik hoop dat de nieuwe NFS ook weer leuk wordt. Heb geen zin om altijd races te doen, dus, de freeroam en de politie uitlokken, dat moet er weer in. heb nog nergens gezien dat dit ook zo is...

Door Tweakers user masauri, vrijdag 5 oktober 2012 11:13

Ik hoop dat je een leuke dag bij Firstlook hebt!

Als je iets zou willen doen voor me, check bij nfs als je kan is om te zien of de nieuwe Mc Laren P1 erbij zit: http://www.carsuk.net/mclaren-p1-the-new-f1-p12-arrives/
De opvolger van de legendarische F1 LM :-)

Daar ben ik wel hťťl benieuwd naar! :P
Dan is het instant buy shut up and take my money :+

Door Tweakers user Impulzer, vrijdag 5 oktober 2012 13:12

Ik lees eigenlijk nooit blogs op GoT (alleen die van coltrui :P), maar ben van plan dat wat vaker te doen en dit is de 1e die ik tegen kwam. Leuk geschreven wel, al gebruik je in het begin wel vaak het woord "eens", dat is wel een beetje irritant soms. Anyway, veel plezier bij FirstLook en ik ben benieuwd naar je 2e post.

Door Tweakers user F.West98, vrijdag 5 oktober 2012 16:12

Firstlook. Daar staat ook l3p's Cross build. Moet je zeker zien!

Door Tweakers user ViperNL, zaterdag 6 oktober 2012 09:11

Als je WoP niks vind zou je War Thunder eens moeten proberen. Ook niet perfect maar wel prachtig mooi :-P Zit geloof ik ook nog in beta, maar is f2p met betalen voor bepaalde extra's..

Reageren is niet meer mogelijk